Кримський осередок

Spread the love

Кримський республіканський осередок Міжнародного громадського об'єднання "Волинське братство" в гостях у екіпажу корвету "Луцьк"

В січні 2011 року Голова КРО МГО «Волинське Братство» Іван Фролов та командир протичовнового корвету «Луцьк» капітан 3-го рангу Сергій Крилов на борту корабля підписали угоду про шефські стосунки.
На запрошення командира та екіпажу корвету «Луцьк» Голова КРО МГО «Волинське Братство» Іван Фролов та активісти Салгірського міжрайонного управління водного господарства на чолі з начальником-спізасновником КРО МГО «Волинське Братство» Володимиром Панютіним стали гостями Дня корабля, який святкували 12 лютого 2011 року в смт Ново озерне, що під Євпаторією.

Командиру корвету С. Крилову було передано хліб-сіль, фото картина Сімферопольського «моря», пам’ятна  адреса та книга «Волинь – край козацький». Відбулося знайомство з представниками Луцької адміністрації – начальником відділу Ігорем Давидовим, та Луцької єпархії Московського патріархату – протоієреєм Олександром. Серед почесних гостей були також бувший заступник Командувача ВМС ЗС України контр-адмірал Віктор Носенко, члени першого екіпажу корвету «Луцьк». Екскурсію на кораблі провів заступник командира корвету старший лейтенант Сергій Артишук. Гості також побували на інших кораблях морської бригади, фотографувались, пригощались морським пловом та співали пісень про Чорне море.
Фото з місця події:


 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *