Дитячий будинок в м.Володимир-Волинський

Spread the love

Репортаж про відвідини дитячого будинку сімейного типу на Волині.

 03/04/2010

Валерій Фень від імені МГО "Волинське братство" відвідав дитячий будинок сімейного типу у місті Володимир-Волинський 

Напередодні Світлих Великодніх свят завше хочеться і приємно зробити щось добре діткам. 

МГО "Волинське братство" тісно співпрацює з членом правління товариства "Друзі України в Шотландії", професором університету Глазго Робертом Брауном.

Напередодні Пасхи, 3 квітня, виконавчий директор МГО "Волинське братство" Валерій Фень відвідав дитячий будинок сiмейного типу Н.А.Бучковської у м.Володимирі-Волинському та передав дітям як благодійну допомогу DVD-плеєр з каракоке та додатковим мікрофоном від імені професора Роберта Брауна.

Ця зустріч відбулася завдяки допомозі міського Голови м.Володимира-Волинського П.Д.Саганюка, який допоміг налагодити контакти, особисто зустрів та провів машиною до будинку Наталії Бурковської.

Валерій Фень передав вітання від Президента МГО "Волинське братство" Миколи Жулинського, Голови – Данила Курдельчука та першого заступника Голови Віктора Набруска.

Також були досягнені домовленості про налагодження співпраці між меріями міст Володимира-Волинського та міста Стерлінга (Шотландія), які стали можливими завдяки сприянню та підтримці МГО "Волинське братство".

Текст та фото Валерій Фень

       

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *