ПОВЕРНУЛИСЬ ЗІ СХОДУ

Spread the love

 

Юрій Кулачек

 

Ось і доставив волонтерський екіпаж Виторио Шумахер, Юрій Кулачек, Андрій Бодейчук подарунки від Святого Миколая..

Повернулись зі сходу, позаду понад дві тис. км… Все як завжди -зустрічі, міцні рукостискання та обійми, розвантаження, обов’язкова (з притиском) пропозиція  «перекусити», ВДЯЧНІСТЬ…

Безперечно, НАШІ дякують за виконання прохань (будматеріали, посуд, одяг, інструмент, продукти харчування, побутова техніка, засоби для прання та особистої гігієни, консервація та смаколики,…).

Але, на мою думку, важливішою є духовна складова – мирна Україна переймається своїми ЗАХИСНИКАМИ, їх долею та проблемами.

Вдячні УСІМ, хто долучився до нашого чергового вояжу, але окремо респект бердичівській команді Катерини Закревської та моїм землякам з Міжнародного громадського об»єднання «Волинське браттво».

Друзі, ми разом, дійсно, створили Свято значній частині бійців!

Мені важко сьогодні оцінити, від чого відбувався у бійців максимальний вибух емоцій – від по-домашньому приготовлених бердичівських смачнющих страв, чи від пирятинських сирів та яготинських йогуртів «Молочний альянс», від переданого побратимами з Мобільного Підрозділу «ДОЗОР» тактичного одягу та взуття, чи індивідуальних «подаруночків волинян. Від в‘язаних шерстяних носочків, чи закуплених цвяхів, сковорідок, п/е плівки, інструменту, лінолеуму. Від банерів, випічки, овочів, переданих баришівсько-морозівською ХУНТОЮ, чи результатів невтомної праці невтомних з ГО «Волонтерський рух Батальйон Сітка, «Вежа над Дніпром», «Лента за лентою». Від смальцю та вологих серветок виробництва гнатівської команди (Наталя Волкова),чи від «вибухових» сумішей та енергетичних наборів  (Лариса Копосова)..

Приємною, як завжди, була зустріч з ПАТРІОТАМИ – респект «Блукаючі волонтери» (Анатолій Березуцький).

 

 

       

 

 

Друзі, ми разом робимо велику справу – підтримуємо ФРОНТ і наближаємо ПЕРЕМОГУ.

Не зупиняймось!

Низький вам уклін, НЕБАЙДУЖІ!!!

19.12.2020

*     *     *
Валентина Слободян
Дякуємо Вам, дорогий наш Волинський екіпаж, за те, що ви робите для наших воїнів, за безсонні ночі, за тисячі подоланих доріг, за тепло своїх сердець.
Хай Бог Вас береже!

 

Written by 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *